serpiltunc96 Pirinç makarna kuru bakliyat ürünleri yani bunları buz dolabına mı genelde koyarsınız yoksa mutfak dolabı ersak bölümüne çünkü genelde eski evlerde oturtunca mutfak dolapları böceklenme feln yaptığı için soruyorum
senbibaksana1 serpiltunc96 benm evim sicak oluyor hemen bocekleniyor un ve baharatlar dahil hersey mecburen buzdolabinda
Efy Benim bi kere fasülye böceklendi tüm dolabı sarmıştı ben o zamandan sonra az almaya başladım bittikçe alıyorum böylelikle çok beklememiş oluyor fazla olan şeyleri buzdolabında muhafaza ediyorum
sevolin Kışın kilerde dolabım var yazın da buzdolabında. Nohutu yeşil mercimeği kuru fasulyeyi haşlayıp dondurucuya atarım zaten yaş kış. Diğerleri kilerde
ayisit serpiltunc96 hepsi erzak dolabında duruyor kelebek böcek oluşmasın diye hepsinin içinde birer defne yaprağı koyuyorum ve dolabı sık sık havalandırıp siliyorum.
Mommyhann serpiltunc96 yaz kış buzdolabında tutuyorum zaten az az bittikçe alıyorum cokta yer kaplamıyor
Tatlican serpiltunc96 Ben buz dolabına koyuyorum çünkü çabuk kullanmayınca ev scak böceklenir.pirinç içinde 2 büyük kavanozum var hava almıyor onlara koyuyorum
beyzzsenturkk_ serpiltunc96 maalesef buzdolabına cunku mutfak dolaplarımda bozuluyor gibi geliyor rahatsız oluyorum yaz kış evimiz cok sıcak oluyor kurtlanıyor