moonlight__ Eşimi biri telefon rehberine “Gizemcim” diye kaydetmiş. Getcontact uygulamasında gördüm. Neden biri bu şekilde kaydeder?
sedatadik moonlight__ siz nasıl görüyorsunuz geçen gün de eşim bana dedi seni biri yılan diye kayıt etmiş diye😂bendekino o nasıl görüyor
Ftsyckk moonlight__ bende o uygulamayı indirmiştim meraktan ama neresinden görülüyor kimin nasıl kaydettiği ben bulamadım 🤷🏻♀️
annecibebe moonlight__ Bende yüklemek istiyorum ama güvenli değil yazıyor yorumlarına baktım bi çok kişi indirmeyin silemedim vs yazmış
Beybisii_ Ya aklıma direkt hani karşı tarafta kinin eşi hesap sormasın diye olduğu geliyor keşke kimin kaydettiğide gözükse ya
Beybisii_ moonlight__ neyse biz iyi duşunelim bence belkide yanlış numara kaydedilmiştir bir iki rakamla 🙄
moonlight__ sedatadik uygulamayı indirince kaydoluyorsunuz görebiliyorsunuz. Yılan nasıl ya ayıp cidden
moonlight__ sedatadik sizin ki yine normal ama ben gizemcim kelimesini anlayamadim ve içime kurt düştü. Nasıl öğreneceğim şimdi
moonlight__ DerinTuana hattın tek sahibi eşim. Diğerleri hep umut umut diye kaydetmiş sadece biri gizemcim yazıyordu. Şok oldum
moonlight__ Aminehumamoms normalde ödenmiyordu şimdi ödeniyor aylık 49 tl ama iptal ediliyor ben bakmak için 1 aylık aldım