oyku_hamza2 Kızlar merhaba 3 bucukaylık oğlum var ilk zamanlar yalancı emzik emiyordu yaklaşık 20 gündür falan yalancı emzik almıyor diliyle itiyor iki farklı emzik denedim ikisinde de aynı yapıyor böyle bir şey yaşayan var mı
gulpe oyku_hamza2 hangi markalar kullandınız Philips avent aldık biz ilk günden beri tutuyor şükür deneyebilirsiniz o markayı
esar3142561 oyku_hamza2 bende kac çeşit aldım aventinki büyük gelıyordu öğürüyordu gittim marketten normal damaklı Emzik aldım tek seferde tuttu halen emiyor bi deneyım isterseniz Emzik cok ıyı oluyor yaa😃
oyku_hamza2 gulpe ilk doğduğu günden beri onu verıyordum hiç degıstıtmedım ama almıyor artık emzıgi bide kaucuk emzık aldım Onuda tutmuyor
ilaha9090 oyku_hamza2 Ayni sheyleri biz de yashiyoruz malesef😭Avent aldim ben de 2-3 dakikadan fazla tutmuyor😭
oyku_hamza2 beybitolat wee baby ile phılıps Avent kullandım dedigim gibi ılk zamanlar alıyordu sımdı oguruyor hayır kullanmadım ama damaklı tavsıye edıyorlar bide onu alıp deneyecegım
beybitolat oyku_hamza2 benim oğlum bibsi hemen tutmuştu bi süre sonra avente geçtik. Bibs damaklı kullanmıştık bizde
esar3142561 beybitolat damaklıdan avente gecınce zor oldumu hemen tuttumu acaba evde yeni almıştım kaldı öyle tutarmı acaba ilere