Denizalp0381 Merhabalar 3bucuk aylık oğlum var doktor dün kontrol etti 6. Ayi goremicez galiba damağı diş çıkarmaya hazır gibi görünüyor beyazlamis dedi sizin bebeklerinizkaç aylıkken diş çıkardı. Erken çıkarsa yapısı bozuk olur nekadar geç okadar iyi diyorlar doğru mu acaba
CeylinAyberk Denizalp0381 belirtileri oldumu peki benim oglan 5 aylık damagı çok kaşımıyor damaklarıyla parmagımı şıkıştırıyor
zumramomm Denizalp0381 bende 4ayindan beri bekliyorum canim her belirti var kökler beyaz ama diş yok.8aylik olacağız 1 hafta sonra.. o belli olmuyor yani
rabiadmrr Denizalp0381 bizimde 3 aylıkken damakları öyleydi ama uzun sürüyor 6 aylık oldu yeni çıktı bitanesi
Sum87 Ayımıza giricez hala diş bekliyoruz 😅 ne kadar geç o kadar iyi evet çürük dökülme vs için diyorlar ama gelen dişede gelme diyemiyoruz işte 🤷🏼♀️ Keşke bizimde çıksa artık 👀
Denizalp0381 CeylinAyberk yani salya fln yok huzursuzlukta yok ama dis yerleri belirginlesmis anlamadim insallah hemen cikmaz 5. 6. Ayi bekleriz sizinkinde huzursuzluk fln var mi
Asyatuba Denizalp0381 5aylıkken dişleri çok şişti 6ayın başında dişleri çıktı tam rahatladık dedik üst dişler çıktı uyku düzeni felan kalmadı hala da düzelmedi
Brc_2507 Bizimde 3 aydan beri kaşınıyordu, 4buçuk aydan sonra iyice şişti,6 ayına bikaç gün kala beyazlaştı üstü ve tam 6ayına bastığı gün dişi göründü😊
Sum87 Emir7227 zannetmiyorum genetik diyorlar anne baba geç çıkardıysa bebekte geç çıkarırmış ki benim herşeyim geç olmuş diş emekleme yürüme sanırım oğlum bana benzedi 😅
Gamzee88 Denizalp0381 6 aylıkken oğlum peş peşe 2 üst 2 alt çıkarttı😍😂sonra cok geçmedi sol üstten 5, de patladı 😁Şuan 8 ay 8 günlük ve 6. Dişin ucunu gördüm 🥰bugun yarın 6. Dişde gelecek
Denizalp0381 Gamzee88 dış çıkarma sürecinin nasıl geçti peki bebeğimiz çok zorlandı mi hayırlı olsun dişleriniz 😊😊
wafflee_42 Gamzee88 Masallah. Bizimkilerde arka arkaya çıkmaya basladi. 4. Yolda.. İnşallah ağrısız sancısız çıkarsın bütün minikler 🥰
ArasAkbulut Denizalp0381 benim oğlumda 3.5 aylık ve sürekli su geliyor ağzından, ellerini ve tuttuğu her yeri kemirmeye çalışmaktan mahvoldu yavrum. Parmağımı dişine koyunca çok rahatlıyor, acaba bizimkide mi erken gelicek :/
Denizalp0381 ArasAkbulut herşeyi ağzına alması çok normal bende oral döneme geçiş olduğu için mi herşeyi ağzına götürüyor yoksa dişine mi iyi geldiği için anlayamiyorummmm
rabiadmrr ArasAkbulut ağzının suyunun akması dişinin geliceği anlamına gelmiyor eskiler öyle yorumlamış o ayda nesneleri artık tanımaya başladığı için ağzına götürüyor
Cennetinsusu 14.5 aylıkken ilk dişi çıktı 😂 şimdi 17.5 aylık 6 dişi var 3 ü yolda geliyor. Belki daha görmediğim bile vardır.