cekocb Kizlar ocean demir damlasi kullaniyorum bebegimin kakasi mukuslu ve yesil oldu sizce ondan midir degistirmem gerekiyor mu?
nnoktaa cekocb kaç aylık? Yenidoğan dönemlerindeyseniz bi ara bizim de yeşil kaka olmuştu. Araştırdığımda normal olduğu kanısına vardım.
fbetul4270 cekocb ben oceanın şurup formunda olanını kullanıyorum oda yeşil ve kokulu yaptı. Yani kendi kullandığım demir ilaçları da öyle yaptığı için önemsemedim ben açıkçası.
rvd cekocb bende 2 gün verdim bebeğime kakası sanki çürümüş balık gibi koktu bıraktım 2 gündür vermiyorum. Kakası normal rengine döndü şimdi. Demir takviyesi kullanmak istiyorum ama hepsi böyle mi yapıyor bilmiyorum
seher48 Ben de yeşil kaka oldu dün ilk kez verdim hangisi temiz içerikli acaba hangi markayı önerirsiniz demirde
ipekg54 Fermix öneririm ocean doktorunuz kesinlikle önermedi kan değerlerini yükseltmediğini söyledi bu markadan çok memnunum bir sorun veya yan etki yaşamadık çok şükür
newmomdml cekocb mukuslu kaka sut alerjisi diye biliyorum ben bi doktora danisin isterseniz. Nasil besleniyor bebeginiz?
aysiumay cekocb cekocb ocean markasını pek övmüyorlar bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine bestron kullanıyorum ve çok çok memnunum demirde bence bir numara bestron
cekocb aysiumay dogdugundan beri yesil yapmazdi muhtemelen demir ilacindan dolayi oldu degistiririm sanirim biterse
newmomdml cekocb siz bir sure inek urunlerini tuketmeyin sut yogurt peynir gibi bi takip edin eger kesilirse yuksek ihtimalle bebeginizde inek sutu proteinlerine alerji vardir
aysiumay cekocb doktorlar yeşil ve sarı kakaya normal diyorlar ama demire başladıktan sonra evet her bebeğin koyulaşıyor ben damlamızdan çok memnunum ama hiç sorun yaşamadım çok şükür
sosongul Demir için bestiron kullanıyorum ben. Temiz içerikli bir ürün. Kakasının renginin yeşil olması arada mukuslu olması normal ama yaparken hep zorlanıyor ve hep katı ise doktora danışmakta fayda var. Kabızlık ihtimaline karşı.
cekocb sosongul yok kabiz degil civik yapiyo hafif ikinarak yapiyo o kadar huzursuz falanda degil şükür
cekocb aysiumay 3 gundur vermiyorum geri duzeldi kakasi bitse degistirirm damlasini mecburen sevmedim bunu