Misskokulum Linamtuba banyodan yarım saat önce zeytinyağı veya bebeyagi sur beklet Konak tarağıyla saçın çıkış yönünün tersine tara sonra duş aldır 1-2 uygulamada geçiyor
Aynur83 Linamtuba zeytinyağı iyi geliyor tarakla tarayın her yıkama şampuan kullanmayın birde iyi kurulayın saçlarını
Burcukaran Linamtuba bizimki de 3 aylık. Kafasına zeytinyağı sürdüm masaj yaparak diplerine. Beklettim 5 dk kadar sonra sık fırça tarak ile taradım yıkadım kafasını öyle birkaç kez yap geçer.
senatksm Linamtuba zeytinyağını pamuğa dök ve saçın konaklı kısmına yedir 1 saat beklet ters yöne tara duş aldır 2 3 kez tekrarla temizleniyor benim oğlumdada vardı bi an hiç geçmeyecek sandım
Ezbooo Linamtuba canım bizde de oldu Konak zeytinyağı içine azıcık karbonatla banyodan yarım saat önce sürüp Konak tarağı ile taradım sonra banyodan çıkınca tekrar taradım toplamda 3 kere falan bu işlemi yaptım geçti 😊
Alpsri Linamtuba zeytinyağı besleyip tekrar çıktığını söyledi bizim ebemiz. Kendi çocuğuna da yaptığı yoğurt suyu ve karbonat karışımını önerdi yaptım ve geçti
Bsrmsl Linamtuba zeytinyağı karbonatı macun gibi sür beklet kafasında tara duş aldır daha sonda birkaç kez dene geçiyor sadece zeytinyağı etkisiz
Mammakup Linamtuba zeytin yapı sürdükten sonra karbonatla hafifçe ovun sadece zeytinyağından daha etkili
Havva91 Ben bebe yağı sürmüştüm başına banyodan 1 saat önce ince dişli bir tarakla saç yönünün tersine hafifçe taramıştım 3 uygulamada geçti şuan hiç kalmadı.
Abcdeik Ya benim kiziminda kaşlarinda cikti bende suruyorum ama orayi tarama gibi bisey yapamam 🙄banada birsey onerim 🙏🏼