yilldizyilldiz Eskiden cast ajansında çalışıyordum. Kayıt parası isteyen hiçbir ajansa güvenip başvuru yapmayın net dolandırıcılar. Kaliteli, sağlam ajanslar asla para almaz. Bilginize. 🙃
sadecoffeee yilldizyilldiz sizin zamanınızdamı öyleydi acaba ? Çünkü arkadaşım bebeğini çekimlere götürüyor,ilk başta bi 4 bin tl ödeme yapmıştı şimdi LCW nın çekimlerinde bebeği
cgdm12 yilldizyilldiz Cast ajansa başvuru yaptım başvurum onaylandı 5000 ₺ kayıt ücreti isteniyor ve çocuğum da güzel bi çocuk yani seçilir 8kii arasından ama siz böyle yazınca tereddütsüz düştüm
yilldizyilldiz sadecoffeee İstisna olmuş arkadaşınızın durumu. Çalıştığım ajans ünlü oyuncularla çalışıyordu ve asla kayıt parası almıyordu kayıt esnasında. Şahit olduğum başka 2 ajans da önüne geleni kayıt için çağırıp paralarını alıyor ve asla geri dönüş yapmıyordu. Şu anda da devam ediyordur aynı sistem mutlaka. Dikkatli olmanızda fayda var. Bulduğunuz ajansı şikayet vardan falan araştırıp o şekilde kaydınızı yaptırın bence🙏🏻
yilldizyilldiz dlraaa Dediğim gibi birçok ajans var. İyisi de var kötüsü de. Araştırın, şikayet vara vs. bakın ona göre hareket edin 🙏🏻