buszeynep 3.5 aylık kızım var en son 3 ay kontrolünde kilosu 5760 çıktı , bi önceki aya göre 500 gr almıştı, şimdi 15 gün geçti kilosu 5900 , emmesine rağmen neden kilo almıyor bu bebek
aysebb buszeynep 4. ayla birlikte yani 3. aydan sonra kilo alımı yavaşlar ilk birkaç ay gibi olmaz normal bir duruma aslında. Kilosuda gayet iyi ayına göre maşallah sorun yok
minnakkofte buszeynep bizde de aynı durum oldu sütümün azaldığını farkediyodum ama o kadar da sanmıyordum 12 günde hiç kilo almamış şimdi sürekli emziriyorum zaten biraz mama veriyordum mamayi da bi doz artirdim
humakusuu buszeynep benim bebeğim de 2 aylıkken 4100 gramdı şimdi 2 buçuk aylık emziriyorum ama almıyor yarın çocuk doktoruma götüreceğim
naz2911 Üzülme ilk 3 ay iyi kilo alıp sonra kilo alımları yavaşlıyor. Benim kızım 5.200 dü 3 aylıkken 4 aylıkta 5.300 çıktı kafama öyle taktımki post açmıştım bakabilirsin sadece anne sütü alıyor 2 farklı doktora götürdüm bütün tahliller temiz çıktı doktor bazı aylarda böyle olabilceğini önemli olab her ay tekrarlanmaması gerektiğini söyledi tekrarlanırsa onunda çaresi var mama takviyesi kendini üzme kuzum sütünü yağlandırcak şeyler ye tahin dut bulgur kuruyemişler