merveelbek Bebeğim bu gün çok huzursuzlandı salyaları akıyor ve elini ağzından çekmiyor boğazına kadar sokuyor sizce diş mi çıkartıyor . Görsel nasıl ekleyebilirim Bunun için çok erken değil mi -
beybitolat merveelbek bizimkide 3 ay 3 günlük elleri ağzından asla çıkmıyo salyalar foşur foşur akıyo emziği bile eliyle tutup çiğnemeye çalışıyo. Dün doktora sordum bazı bebeklerde bu kadar erken bekleyebiliyoruz hepsi diş belirtisi dedi
denizalismom merveelbek Fotoğraf yükleme https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
blueberryyy__ merveelbek ayy benim bebeğim baya iştahıdır normalde ama 4 gündür doğru düzgün emmiyordu bir huzursuzluk vardı salya sümük hep eller ağızda derken bugün farkettim patlamış ve daha 3 ay 5 günlük erken değil mi ya iyi mi kötü mü ben bilemedim
merveelbek beybitolat  bizde bu şekilde görünüyor sizinki de böyle mi
merveelbek lapsekiliTayfur . Bu şekilde görünüyor ben mi pimpirikleniyorum diye düşünüyorum
beybitolat merveelbek valla iç tarafından hiç bakmadım çekerdim ama şuan uyuyo 😂😂 yarın bakıp yazıcam size
merveelbek denizalismom yükledim teşekkür ederim .
ferdagok merveelbek büyük oğlum 3 ay 18 günlükken dişi çıktı olabiliyor yani. 2 aylık çıkanı da duymuştum.