Hamileyken aniden çok hızlı kilo almaya başladım. 1.tetanozu vurulmaya gittiğimde 20 kiloya yakın almıştım. 26 sonrası şişliğim iyice belirgin oldu ve 28 de idrarda protein kaçağım başladı 37+4 de gebelik zehirlenmesi riskimden dolayı yatışım yapıldı. Hayatım boyunca hep ekstra şişliğim oldu ama hiç bu kadar zorlamadı. Hamilelik sonrası tartıda hiçbir ölçümüm diğeriyle aynı olmadı. Sabah 70 çıkıyorum mesela akşam 73 belki 74. Bir aydır iyice düzen bozuldu. Oğlumun peşinden koşarken bacaklarımda ve kalçamda ağrılar başladı. 2gündür havale iyi ekstra kilo da aldım yürüyüş yapıyorum. Ayak tabanlarım ağrıyor. Ağrıtacak bi yürüyüş değil. Evde hareketliyim hava her iyi olduğunda parka da çıkarız. Ayaklarım hamileliğimdeki gibi ağrıyor namaz kılmaya kalkamıyorum. Dün sabah 74 kilo tartıldım bugün 76.5 . Daha önce hematoloji doktoruna söylemiştim başka sorun olduğu için pek üstüne düşülmedi. Yaşayan var mı hangi doktora gitmem gerekir canım gerçekten çok yanıyor. Kimse 76 kilo olduğuma inanmıyor hani simit yağlanmam falan da yok göbeğim var sadece. Tartım doğru bütün ev tartılıyoruz. Yemekleri de evdeki herkes aynı yiyor hani tuz fazlalığı da değil. Şeker hastasıyım onu düşündüm ama 18 senedir şeker hastasıyım hiç böyle olmadı. Yaşayan var mı ne yapmalıyım hangi bölüme gitmeliyim