rana0234 Şehir değişikliği nedeniyle evimizi taşıyoruz,devletin taşıma desteği var mı,bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi rica etsem?🙏
silahincer rana0234 taşınma desteğini ilk defa duyuyorum Kİ devlet destekleriyle çok ilgiliyimdir varmı öyle bir şey bilmiyorum ama barınma desteği var şartlarının ne olduğunu tam bilmiyorum taşınmayla ilgili bir destek yaparlar mı onu da bilmiyorum
eliffsseymen rana0234 devlet memuruysanız yolluk ücreti veriliyor diye biliyorum. Bulunduğunuz kurumdaki yetkiliye danışın. Mahalle değişiminde olmuyor. İnternette de yolluk harcırahı diye arayın biraz yol gösterir
lceLady rana0234 Vardi eskiden arkadasim tasinmisti ailesi ile onlar karsiladi ama su an bi değişiklik var mi bu durumla alakali bilemiyorum
Deletedmom192 rana0234 devlet memuru ısenız var degılsenız olması sacma olurdu zaten. Kontrolu cok zor.
rana0234 eliffsseymen devlet memuru değiliz,ev taşıma için devletin desteğinden bahsettiler,belki bilen çıkar diye sizlere sordum , teşekkür ederim 🙏🥰
silahincer rana0234 kendinize ait ev varsa bakım onarım ev eşyası kiradaysanız kira desteği olarak ayni ve nakdi yardım yapılıyor tabi şartları sağlıyorsanız alo 144 galiba arayıp bir sorun derim