acimavi Hayallerhayatolsa eyvaahhh sokma beni yarışa🤣🤣 ben zaman geliyor 1 hafta hiç girmiyorum, zaman geliyor gün içinde 20 kere giriyorum😂 önce sen alırsın bence, bebiş kaç yaşında senin oradan hesaplayalım😂
Hayallerhayatolsa acimavi valla nasıl girmiyon iyi yorum etmişin Ama ben askıdaydım giremedim buralara bir ara sonradan kurtardım hesabı tartışma olmultu 🫣🤭
Hayallerhayatolsa Beyninizikullanmakucretsizdir bakkk kırmızıyı kim sevmez arabayı kırmızı alcam inşllah değiştirince ❤️👌🏻
acimavi Hayallerhayatolsa işte girdiğim gün girmediğim günlerin acısını çıkarıyorum😂 askı kötü ya ben de bir kere münasebetsiz yüzünden aldım ama 5 gün sonra devam. Burada seviyeni korumak bazen çok zor oluyor
Beyninizikullanmakucretsizdir Hayallerhayatolsa kız yeni aklıma geldi Naime hanımın profili kırmızı ya o hiç kabul edilmez çünkü Naime hanıma özel 😖🥹
lapsekiliTayfur Hayallerhayatolsa anladım teşekkür ederim 🙏🏻 biz anneyiz siz anne pro max gibi bir şey 🤣🤣🤣
Hayallerhayatolsa Beyninizikullanmakucretsizdir evet hem kırmızı hem mor şimşek o daha kademeli sanırım 🙈🤭
Beyninizikullanmakucretsizdir Hayallerhayatolsa kendisi yönetici ya o yüzden farklı bize de pembiş renk kalıyor ama hoşuma gitmiyor değil 😂