Busraaelaa Kızlar kızımda ateş ve hırıltı var burunda calpol verdim ama uykusu var zaditeni hemen arkasına versem bi sorun olur mu ki beklemeli mi biraz
ipeksmom02 Busraaelaa bence olmaz ben calpol yada dolven arkasından zediten vermiştim hep. Gece verinvce güzel uyuyordu.Kaç aylık bebeğiniz?
Busraaelaa [silindi] hemen arka arkaya mı vermiştiniz belki bende vermişimdir önce bayadır kullanmıyoruz ikisini aynı anda kafam karıştı bilemedim
Busraaelaa neslihanada çok teşekkür ederim bende hemen veriyorum o zaman çok uykusu geldi dayanamayacak yoksa gündüz uyumadı ateşide olunca sersemledi
Busraaelaa ipeksmom02 2 yasında evet uyku da yapıyor inşallah burnuna da iyi gelir kaç gündür uyuyamıyor hırıltıdan bugünde ateş eklendi çok teşekkür ederim
ipeksmom02 Busraaelaa nefes darlığı yaşıyorsa hırıltıyla birlikte, buzluk kısmını açıp ordan nefes aldırın açılır
Busraaelaa ipeksmom02 aa biç bilmiyordum böyle bişeyi evet uyurken ve yemek yerken nefes almakta zorlanıyor şimdi uyuttum ama yarın mutlaka deniycem bunu
ipeksmom02 Busraaelaa doktorumuz önermişti. Sıcak havadan, tozdan, gripten tıkanırsa ya soğuk havaya dışarı çıkarın, yada buzluğu açın nefes aldırın demişti. Gerçekten hastalık döneminde işe yaradı sizede tavsiye ederim😊
Busraaelaa ipeksmom02 bende hiç duymadım gercekten ama deneemk istiyorum inşallah bizde de işe yarar çok sağolun 🥰🌸