aselina8006 Clinikid diye bir masaj yağı var bebeklere kullanılıyor muş. Sosyal medyada sürekli reklamları çıkıyor. Bebeğimde gaz sorunu var bu ürünü kullanan memnun kalan kalmayan birileri varmı acaba aranızda.?
aselina8006 alpege_ Gerçekten mi? Almayı düşünüyorum ama çok reklam edilen şeylere pek güvenemiyorum burdan danışmak istedim. Teşekkür ederim.
aselina8006 timuskolik Gaz damlası kullanıyoruz ama oda pek işe yaramıyor. Sürekli masaj yapıyoruz ılık uygulama yapıyoruz ama nafile. Bunu bi denemek istemiştim. Teşekkür ederim cevp için
timuskolik aselina8006 rica ederim. Ona okadar para vereceğinize zeytinyağı ile yapın masajı daha iyi.
nesizade05 aselina8006 size lazım olan şey bolca sabır güzel kardeşim ne yaparsan yap ne gaz damlaları ne kremler yağlar hiçbir işe yaramıyor 4. Aydan sonra epeyce rahatlayacaksınız gaz konusunda inşallah beklemekten ve sabretmekten başka çare yok💐
aselina8006 nesizade05 Tek başına olunca uykusuzluk yorgunluk birde sezeryan çok zorluyor işte insan bi umut çare arıyor 😊 inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim ☺️