bbbllkllll Kızlarrr kafaya koydum yarın su diyetine başlıyorum güncel kilom 88 dogumdan sonra veremedim hala aldığım kiloları aranızda hiç su diyeti ile kilo veren var mı ?
elisa2705 bbbllkllll Bana sağlıklı gelmiyor bazı Dr tavsiye ediyor bazıları tam tersi etmiyor kalori açığı oluşturup yürüyüş ile destekleyip 15 kg verdim
bloommom bbbllkllll hamileliğimden önce su diyeti yaptım 5 gün kadar 8 kilo verdim ama diyet biter bitmez aynı kiloyu geri aldım o yüzden pek kalıcı bir çözüm değil bende bugün diyete başladım leslie ile destekliyorum umarım işe yarar
ecem16600 bbbllkllll ben zihin gücüyle zayıflama yöntemine başladım 2 gündür yeme isteğim kesildi tatlı krizlerim bitti canım hiçbir şey istemiyor şimdilik 500 gr gitmiş devam edersem işe yarayacak gibi duruyor
Kayra_68_aksaray bbbllkllll ben yaptım aralıklı oruç daha mantıkli bana göre şu diyetini aynı kiloda takılı kaldığım zaman direnç kilosunu kırmak için 2 3 gün deneyebilirsiniz aralikki oruç ve Leslie ile 20 kg verdim
ecem16600 Kayra_68_aksaray her öğün öncesi meditasyon yapıyorum bi araştırın isterseniz bu yöntemle zayıflayanlar varmış bende deniyorum
ecem16600 Kayra_68_aksaray Mistikyol kilo verme meditasyonu ben bunu uyguluyorum 66.05 ile başladım 3. Gün bitti 65.35 olmusum beslenmemde değişiklik oldu artık canım tatlı çekmiyor ve az yiyorum kahveyi bile şekersiz içiyorum asla içemezdim hersey zihinde başlıyormuş gerçekten