ilknurakb Kızlar bir bebeğe bakmak ne kadar zormuş ilk anneliğim ve galiba son olacak bu gidişle 2. Çocuğu tamamen aklımdan silmek üzereyim çok yoruldum akşam yatmıyo sabah yatmıyo ev işleri yemek derken tükendim artık sizlerde durum nedir
geceyi_saran_anne Aynı durumdayım bebeğim 4 buçuk aylık ve ne uyku var ne dinlenme gece gündüz sadece kızımla ilgileniyorum.
ilknurakb geceyi_saran_anne ya nasıl dayanıyolar anlamıyorum ki ben dayanamıyorum artık uykusuzluğa cidden bunu çok merak ediyorum 10 dk gözünü kapatıp hemen açıyo
nilsara Bende 4. Ayına giriyor kızım sürekli bi ağlama huzursuzluk kıcak istiyor gezmek istiyor oturunca ağlıyor yatırıyorum ağlıyor tuvalete gitsem ağlıyor napcağımı şaşırdım iyice ya 🥺
ilknurakb nilsara aynen şuan 4. Aya giriyoruz ve çıldırıyorum oturup ağlıyorum artık şuan bile sallıyorum ama yok yani sürekli sallanmak istiyo bide
mihraninannesi010725 ilknurakb benim kızımda hiç mama yemiyor uykusu kısa kısa gece yatarken 1 saatten fazla uğraşıyorum sizinde çocuğunuzda beslenme reddi var mı
ilknurakb mihraninannesi010725 yok canım sadece sinirlendiğinde emme reddi yaşıyorum ama mama verdiğimde alıyo içiyo