merve1309 Arkadaşlar demir eksikliği için bebeğinde bu şurubu kullanan varmı 10aylik bebeğim dün kan tahlili verdik demiri çok düşük dedi doktor bu şurubu verdi
Birpsikologggbirmimar merve1309 ya içirebildiniz mi bize de bunu verdi ama yok yani içeremiyorum bide baya fazla
Merve67 Biz kullanıyoruz 3 yaş ikiz etkisi iyi aslında hem iştah içinde faydasını görüyoruz ama şurup içmek istemiyolar o yüzden çok zorlanıyorum bu ilacı içecegede atsam anlıyolar
merve1309 Merve67 ayy şükür yazan biri oldu. Korkarak veriyorum dün sabah yeni başladım buraya sormak istedim iştahı siifr bizim sadeec anne sütü istiyo zorla yediriyorum. Kaç aydır kullanıyorsunuz siz
merve1309 Merve67 birde dünden beri çok kez kakasını yaptı hep cıvık normalde yapmazdı ama bu ferrozing suruptan bu yana a ishal oldu bagrsaklari etkilendi hemen
Merve67 merve1309 bizdede istah sıfır ve degerler düşük çıktıgı için verdi doktorumuz yrni bailadık 1 hafta kullandık ama içmiyolar ve tadı kötü diye vermeyi bıraktım diger vitaminleri veriyorum
merve1309 Birpsikologggbirmimar hayır kesinlikle iciremedim tekrar kendi çocuk doktorumuza gittik tahlil vs yapıldı evet içse tabiki daha iyi ama çocuk nasl içsin haklı dedi bestiron verdi sabah 7 akşam 7damla pekmez ile ver dedi. Çok şükür öyle veriyrum almiyo bile iştahı da düzeldi biraz şükür
Birpsikologggbirmimar merve1309 benimkide asla içmedi camım . Banada sabah akşam demir damlasını kullan dedi . Ay onu bende içemem bebişler haklı🙄
merve1309 Birpsikologggbirmimar kesinlikle aşırı berbat kokusu tadı iğrenç. Ama bunu çok güzel iciyo hiç aorun yaşamıyorum çok şükür iyiyiz