alpmomssss uykusuzanne__ henüz bir şey yok . Bekleyeyim de faydalanayım kolay olanlardan 🫠 afiyet olsun
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ mantar var ama hangi tarifi yapıcam bilmiyorum. Tariflere de bakmadım daha 💁🏻♀️Fikir verebilirsiniz, güzel tarifleriniz varsa 🍄 🥰
Kagannn1004 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mantarlarin sapini koparin dograyip icindeki bosluga koyun isterseniz saplarini domates biberle soteleyip koyabilirsiniz ustunede kasar rendeyip firina verin hafif ve guzel oluyo
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Kagannn1004 Bu tarifi biliyorum. Hiç denemediğim ama denemek istediğim tariflerden biri. Kaşarsız denediniz mi peki, kaşarım taze bitti de :)
Aminehumamoms uykusuzanne__ bu akşam tatile gidiceğimiz için yemek yapmadım börek yaptım hazır yufkadan 😄
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatyagibi Bunu da yapmadım hiç. Fikirler çoğalınca kafamda karıştı 🤣Kesin makrna yoktur ama evde 😁
papatyagibi uykusuzanne__ Eve şimdi geldim Yoğurt çorbası koyacağm ocağa yanına ne yaparım bilmiyorum henüz