nkygsz kızım 6 aylık bebek arabasında durmak istemiyor gerçi dışarı çıktığında kucakta bile durmak istemiyor sürekli huzursuz mızmız ne zaman geçicek bu durum 🥹
Minikkelebek_ nkygsz geçmiyor. Kızım bebek arabasında hiç durmadı. Sıkılıyordu. Kucağımda durup etrafı izlemeyi seviyordu. Kanguru deneyebilirsiniz veya bebek arabası puset değil de etrafı göreceği şekilde ayarlayıp oyuncaklar verebilirsiniz.
sibeldogu nkygsz geçmiyor malesef 20 aylık oğlum hala zar zor bindiriyorum ağlaya ağlaya gidiyoruz gidecegımz yere yoldan herkes bakıyor tanımadığım insanlar yolda akıl vermeye çalısıyor evim birde çarşıya yarım saatlık mesafede yürüyerek
udb nkygsz Oğlum 23 aylık bir iki aydır parla bile bebek arabasıyla gitmek istiyor, geçiyor inanın ama zor geçiyor tabi
Aminehumamoms nkygsz benim kızımda o aylarda öyleydi dışarı çıkmazdım bu yüzden resmen 3-4 ay evde kalmıştım . Şimdi 1.5 yaşında eve gelmek istemiyorr
miabel9 6 ay 24 günlük kızım aynı durumdayız🥲 arabayı sevmiyo dışarda araba elimde kızım babasının kucağında o şekilde geziyoruz😅
elvik 6 aylık oğlum tam da böyle bebek arabasından nefret ediyor koyuyorum 5 dk sonra kuçakta inşallah biter bu durum
Minikkelebek_ nkygsz benim kızım 3buçuk yaşında 11-12 kilo o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Hamileyim. Hala kucağımdan inmez 🙈 ama sling daha rahat olabilir belki size. Veya babası taşıyacak
nkygsz sibeldogu of vallahi kimseye denk gelmemek için koşarak gidiyorum bende nefret ediyorum akıl vermelerinden
sibeldogu nkygsz bende o kadar gergin oluyorum ki zaten yol boyu bide insanların bilip bilmeden konusmaları hatsizce çok biliyorsan al sen bak o zamn diyesim gelıyor
nkygsz udb tabi küçükken yürüyemiyolar bizi yürütüyolar 😂 kendileri başlayınca zor geliyo bıcırıklar ya 😂