byzyldz Avent 10 aylık bizim yediklerimizden yiyor zaten ben de kendimize fırında sebze felan yapıyorum
nnoktaa Avent 15 aylık hâlâ daha ona özel yapıyorum. Vaktim olmadığında bizim çorbamızdan ve makarna. Kendi yemeklerimizde genellikle dana eti kullanıyorum. Onun yemekleri kuzu etli.
Baklavanida Avent 1 yaşına kadar sabah öğle akşam ayrı yaptım. Yaşından sonra sadece öğlen çorba yaptım. Öğlenleri çorba yapıyorum bu kadar bizde genelde sebze yemekleri et tavuk makarna hamur işi oluyor onları da yiyordu yiyemediğini çatalla iyice eziyordum
byzyldz Avent benimki bu aralar kaşığa ağzını açmıyor ben de mecburen önüne koyuyorum kendi eliyle yiyor pilav da dahil buna ortalık mahvoluyor ama yemiyor başka türlü
Avent nnoktaa bizimki makarnada yemıyor bebek makarnası aldım eirşte falan agzını acmıyor önune koysam yere atıyor cok zor
Ballilokmam11 Avent yemekleriniz çok baharatlı yada tuzlu değilse sizin yediklerini den yiyebilir benim. Kizkm o ayda beri bizimle aynı yiyor zaten başka türlü kabul etmiyor
Baklavanida Avent önceden günlük yapıyordum çorbayı artık 2 3 günlük yapıyorum yoksa hergün çorba zorluyor
Gzdzeynep Avent 9 aylık bebeğime evde ne pişirirsem onu veriyorum yemekleri tuzsuz yapıyorum. Büyük kızıma bir yaşına kadar ayrı yapmıştım yemek seçiyor.