prenseskus mucizemgelsin61 2 aylık kızım için aşı gelmemiş daha gelince vuracaklar yani olması gereken bir asıymis
mucizemgelsin61 prenseskus Anladımm o kadar arada kaldım ki ben çok gerginim bu konuda . Teşekkür ederim
Gokturkmom mucizemgelsin61 bu aşı zaten var olan bi aşı sadece enjeksiyon sayısını düşürüyorlar çok daha iyi yani bizim açımızdan☺️5li karma yerine +1 le 6lı karma olucak sıkıntı yapmayın kendinize
srp_clkts mucizemgelsin61 bende buğün 4ay aşısı olduk yeni sistem istemedim eski sistemden vurdu açıkladı ebe bizede biz bir tereddüt ettik biraz zaman geçsin bakalim
mucizemgelsin61 Gokturkmom Ayy canım ne bilim yaa valla uyku uyuyamıyorum kaç gündür stresden başım ağrıyor rüyalarıma bile giriyor çok dert ettim valla🥺 benim bebeğimde çok hassasmış extra korkuyorum
mucizemgelsin61 gamomuu Aaa gerçekten mi öyle yapıyorlarmı benimde aklıma gelmişti eski sistemden yapsınlar diye sorucam yarın bakalım inşallah bizede öyle yaparlar kaç aylıksınız?
Gokturkmom mucizemgelsin61 ben dün götürdüm vurdurmak için ellerinde ne yeni ne de eski aşı yoktu 🤭 haftaya gelecekmiş artık yeni aşı ile devam edilecek
gamomuu mucizemgelsin61 2 ay 5 günlüğüz. Yeni aşılar gelmiş asmlere fakat aşıları yapın denmemiş bu yüzden hemşiremiz diğer sağlık ocağından aşıyı temin etmiş bizim için.