Zeynepazram Busrmomthe ben catlagım yok diye seviniyodum soranada söylüyodum nazarları degd dogumdan sonra bir baktım çatır çatır çatlamıstım bende bio oil sürmüstüm ama cok az kullandım üsengecliğimee
mammabuse Seda Kremdense yağların daha etkili olduğunu okumuştum bir yerde. O yüzden üçüncü ayımdan itibaren düzenli sürdüm, hala daha kullanırım çatlama vs olmadı beyaz tenli olmama rağmen. Ama genetikte etkiliymiş.
02Kaan12 Tnshmszynp ben hamileyken kullanmıştım bio oil ama bi etkisi olmamıştı 😔 nasıl kullanıyorsunuz
Tnshmszynp 02Kaan12 ben hamileyken kullanmadım yani çatlamadım çatlamadım dıyordum bırgun aksam yattım sabah bır kalktım resmen harita olmus sadece bır gunde ve asırı kasınıyordu kanatıyordum fılan o derece. O zamanlar bır ıko kez mustela surdum dogum yaptıktan sonra basladım hergun masaj yapar gıbı surdum 10.aydayım baya baya azaldı cok az kaldı gunde ıkı kez fılan usenmeden sursem coktan gecerdı kesın
pattisanne Tnshmszynp Ben yeni başladım da bebeğim 8 aylık olacak neredeyse ama çatlaklarım hala mor . Düzenli kullansam geçer mi acaba . Birde sizin catlaklariniz yırtık şeklinde miydi??
Tnshmszynp pattisanne aynen yirtik seklindeydi yani.yuzde yuz geçiyor diyemem ama baya baya azaliyir kisim kisim yerlerde kaldi benim.oda ben gunde bir kez filan kullandim.duzenli kullanımda kessinlikle farki görürsünüz
pattisanne Tnshmszynp Ay ben o zaman daha dikkatli kullanayım aşırı motive ettiniz beni Allah sizden razı olsun🥰 eğer işe yararsa size sürekli dua ederim
Betim Seda bacak kısmı yani baldır iç kısım oraya sürmedim azıcık yırtılmış farketseydi oraya da sürerdim 😋
Tnshmszynp pattisanne ayy cok sevindim tesekkür ederim allah sizden de razi olsun insallah ise yarar masaj şeklinde yapin ve bol su içmeyi unutmayın banyodan sonta surmeyede dikkat edin gozenekler acikken inşallah işe yarar
tatlismelegim Seda merhabalar canım bu ürün çatlağın üzerine sürdüğün zaman o kısımdaki deriyi anlık sıkılaştırıp pürüzsüz hale getiriyor ama bıraktığın ya da yıkadığın zaman tekrar eski haline geliyor önermem
pattisanne Tnshmszynp Dermaroller mi kullansam öncesinde acaba ya sizi sorularimla çok bunalttim farkındayım ama 🙈
pattisanne Tnshmszynp Elimde varken onuda kullanayım o zaman. Ya her bir cevabiniz için çok cokkkkk teşekkür ederim 🥰🥰🥰