tuncalkn Kızlar bebeğimin alnı biraz sıcak gibi geldi , alından ölçen cihaz var orda aslında 36.7 falan çıkıyor ama emin olamadım ben 1 çay kaşığı Calpol verdim , bir Zarar olurmu 3 aylık olcaz 4 güne ,ilk kez kullandım da
Hiilyuss tuncalkn zararı olmaz da ateşi yokmuş kafaları hep biraz daha sıcak oluyor. Hızursuz huysuz iştah kaybı vs yoksa ateşli değildir geçmiş olsun
alpmomssss tuncalkn normal çıkmış aslında huzursuzluğu falan yoksa vermeyebilirdin ama bir şey olmaz . 37.5’ların üstüne çıkmadığı sürece verme
balyanakannesi_ tuncalkn calpol çay kaşığı hesabıyla verilmez. Gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsanız kilosu/2 şeklinde enjektörle calpol çekip o şekilde vermeniz gerekir. Karaciğeri çok küçükken yormanın anlamı yok. Bir kereden bir şey olmaz korkmayın🙃
Snp57asel tuncalkn dün instagramda denk geldim işte çay kaşığı 2.5 ml, tatlı kaşığı 5 ml , yemek kaşığı da 10 ml mis suruplarin içinden çıkan kaşıkla verin normal kaşıkla verilen surup çocukların organlarını yorarmis zarar da verirmiş sizi korkutmak amacıyla değil bilgilenin diye soylim dedim Bi dahakine ölçü kaşığıyla verin az da olsa ona göre ayarlarsiniz
byzyldz Snp57asel hayır kaşıktan kaşığa değişiyor mesela benim 2 tatlı kaşığına yakın 5 ml ediyor en doğrusu şırınga
Dogacelik tuncalkn Ateşi çıkmamış ama bir çay kaşığından bir şey olmaz merak etmeyin. Ateşinin çıktığını düşünüyorsanız koltuk altından ölçmek lazım.