EzgiOduncuoglu Kızlar selam oğlumda dünden beri bi tıkanıklık var burnunu açıyorum deniz suyuyla ama genzi dolu gibi önerebilceğiniz birsey var mı acaba
lceLady EzgiOduncuoglu Dus sonrasi bebeği öne dogru egin siringa ile sagli sollu bebegin burnuna hızlıca sıkın hemen kaldirin sırtına hafif sert avuc iciniz ile vurun Ne var ne yok cikar Ne kdr tikali ise o kadar yapin Kan gelirse korkmayin ama yapmayida birakin
ceoki @EzgiOduncuoglu merhaba canım benim oğlumda geçen haftaya kadar öyleydi hatta ilerledi hasta oldu en etkili yöntem burnu serum fizyolojik ile yıkayıp sırtına vurup balgamını çıkarmak bunu dene ama eğer ilerler hırıltıya döner veya akıntısı yeşilimsi olursa mutlaka doktora götür
EzgiOduncuoglu ceoki ceoki aynı anda 3 diş birden çıkarıyo acaba bununla bi ilgisi olabilir mi diye düşündüm sizde normal mi oldu
ceoki @EzgiOduncuoglu evet canım ondan da olur huzursuz da olur doktor bana diş huzursuzluğun da günde 2 defa calpol verebilirsin dedi ver baktın etki etmiyor dolvenle dönüşümlü ver bide zeytinyağı karanfil karışımını çıkacak dişlerine sürebilirsin