Nrbplt Merhaba anneler bebeğim tam 7 ay 10 günlük bugüne kadar portakal mandalina gibi meyveler vermedim sizce pişik yapar mı vermeli miyim vitamin açısından önemli bence ama korkumdan veremiyorum siz ne zaman verdiniz ve nasıl verdiniz
2lokummannesiii Nrbplt 1 yaşına kadar verilmiyor diye biliyorum pişik ve alerji yapabilir diye ancak yine de bir doktorunuza danışın
Ahmetveannesi8 Nrbplt bizimki 7 aylıktan beridir azar azar yediriyorum çünkü biz yerken çok istiyor ağlıyor,doktora sordum takip et pişik yapmazsa ver demişti. Şuan 8 aylık olduk veriyorum yani bi sıkıntı olmadı çok şükür canım.
Aslimm Nrbplt ben diğer meyveler gibi sık vermiyorum ama tadımlık veriyorum ve sorun olmuyo 🙆🏻♀️ Verdiğim dönem pişik kremini hemen sürüyorum tabi 😄
Nrbplt Ahmetveannesi8 bende bi arkadaşta gördüm bebeği 6 aylık oldu muz portakalı rondodan geçirdi verdi şaşırdım ben de vereyim ufak ufak biz yerken de ağlıyor 🙈 küçücük verdim bir kere ama doyumluk değildi bi denerim bişey olmazsa veririm yavaş yavaş o zaman teşekkür ederim ☺️