bahar_55 Güzel anneler kızım 8 ay 1 günlük doktorumuz epiletik nöbet geçirmesinden şüphelendiği için çocuk nörolojisine gidip egg geçtirmemiz gerektiğini söyledi yarına randevu aldık acaba nasıl çekiliyo sonuç ne zaman belli oluyo o kadar korkuyorum ki kötü bişey çıkarsa diye rabbim bütün evlatları korusun
[silindi] bahar_55 Eeg demek istediniz herhalde. Başına mum gibi bir jelle minik aparatlar yerleştirecekler bilgisayar yardımıyla beynin elektriksel aktivitelerini kaydedecekler. Bebeğiniz bişey hissetmez merak etmeyin.
12_yil_sonra bahar_55 allah korktuğunuzu yaşatmasın dilerim , size ön bilgi verilmedi mi , EEG belki başka güne randevu verir . Bebekler uyurken çekiliyor . Kafasına kremle kablo yapıştırıyorlar o kadar zorluğu yok tek önemli olan uyuması uyanmamalı .
Sezgin bahar_55 doktorunuz neden şüphelendi ne gibi hareketler var bebeğinizde geçmiş olsun şimdiden. Eeg ye yarın gündüz girecekse bebeğinizi fazla uyutmayın gündüz uykusuz olsun ki eeg çekilirken uyanmasın
bahar_55 12_yil_sonra henüz bi net bilgi verilmedi canım yarın çocuk nörolojisi görücek sanırım onlar söylerler ama ben yinede bi sormak istedim
Sblsrgnsn bahar_55 sonuc aninda cikar canim hamileyken nstye girdiginde hemen bi kagit cikiyor ya onun gibi cihazdan kagit cikiyor o sonucun oluyor bebegine zarari olan canini avitan birseycdegil korkma hic eeg cekilirken hareketsiz olunmasi gerekiyor o yuzden bebekleri uyutuyorlar insallah bisey yoktur cok gecmis olsun simdiden
bahar_55 12_yil_sonra bi anda dalıp gidiyo tepki vermiyo sesleniyoruz bakmıyo canım daldığı zamanda boş bakıyo o yüzden doktorumuz epileptik nöbet belirtileri bunlar dedi
Tubbb bahar_55 arkadaşlar yanıtlamış zaten ekstra olarak temiz saçtan sürdükleri jel daha kolay temizleniyormuş.