Ironsides Kizlar suan titreyerek yaziyorum kulaktan 39.5 alindan 38.5 cikiyo atesim Esim parol ic dusurur dedi Parol dusururmu emziriyorum baska bisey icemiyorum
Annesininpogacayanagi Ironsides parolun ateş düşürdüğünü ilk defa duydum. Bebeklere verilen calpol içsen olmazmı acaba.
Mlkemrecre Ironsides geçmiş olsun canm limonlu su iç canim ateş düşürücü etskisi var. Başına koltuk altına limonlu bezler ve çorabına limon sık ve giyin ateşin düşer..🤲geçmiş olsun tekrardan
Devrimaydaliya Parol içebilirsin birde ılık duş bende emziriyorum 2 aylık bebeğim var birşey olmaz canım
Ironsides Nekwam remassiz ates olcerle olcuuyoruz alin bi 37.3 cikiyo bi 38.2 cikiyo kulak 39.5 esimde alindan olani dikkate al diyo bilemedim temassız ates olcer derece yuksek gosteriyo diyolar ama
Ironsides mikkonunannesi- sabahtan beri 2 kez ictim belki 3 aksam birden atesim yukseldi insallah dusurur tesekkur ederim
Ironsides mikkonunannesi- Mlkemrecre Nekwam bahar_55 Annesininpogacayanagi kizlar Allah razi olsun esim bekleyelim bi parol dusurmezse ozaman bakariz duruma gore gerekeni yapariz dedi suan bekliyorum bakalim
Mlkemrecre Ironsides netten araştırin bakın istersniz ates düşürücü özelliği var limonun..eşim 40derceye kadar ateşlenmisti.. limonun sifasyla atlattık..geceleri oluyordu ..siz emziriyorsunuz geçmezse mutlaka doktora görünün..
Ipegim Ironsides aklında olsun canım ben 5 6 aylıkken hem de 3 kere mastit oldum memelerini kontrol et şişlik ve kızarıklık varsa antibiyotik kullanman gerekir.