cLearQueen tazeeanne1 ben 🤌🏻 3 aydir konakla savasan biri olarak 😃 zeytinyagi + karbonat macun gibi yapip suruyosun 15 dk bekletip yıkıyosun dustan cikinca patır patir dökülüyo
peramomms tazeeanne1 banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp bekletin sonra konak tarağıyla tarayın tarağa hemen geliyorlar banyo yaptırın temizlenir inşAllah
pembebulut_ tazeeanne1 zeytinyağını sürüp yarım saat beklettim hatta mümkünse şapka geçirin yumuşasın yarım saat sonra duş aldırdım konak tarağıyla tersine doğru taradım konaklar yumuşayıp tarağa geliyor bi kerede konak sorunumuz çözüldü bidaha olmadı
cLearQueen tazeeanne1 kim demis kız. 1 uzman cildiyeci 1 prof alerji uzmanı 1 prof cocuk gastro uzmanı söyledi.
nursnmh tazeeanne1 büyüdükçe kendiliginden geçiyor Ama aşırı fazla ise zeytinyagi ile masaj yapin tarayin 1 haftada geçer
gzdeumay tazeeanne1 Clinikid konak şampuanı tavsiye ederim. Bende önce zeytinyağı ile denedim ama yıkarken bebeğim çok ağladı ve geçmedi. Boşuna uğraşmışım bu şampuanla 2 yıkamada tamamen geçti
Feslo tazeeanne1 2 kere konak problemi yaşadık. zeytinyağını belki sabahtan sürdüm akşama kadar durdu. konak tarağıyla epey taradıktan sonra yıkadım işe yaramıştı. zeytinyağını da biraz ısıtıp yakmayacak şekilde soğuyunca kullandım.
Gokturkmom tazeeanne1 Daha 2gün önce temizledim konak ve banyo tarağı diye geçiyor 2saat kadar bebe yağı ile kaldı kafası sonra önce banyo dışında sonra da banyo esnasında taramaya devam ettim tamamen geçti :)
jilimana Bizde de olmuştu canım bebek yağıyla taramak işe yaramadı tekrar oldu çünkü ama ecowell şampuanı kullanmaya başladım birkaç yıkamada bile tekrarlaması durdu resmen