hhghjk Dönmeye başladı ve elleri kolları çok oynuyor uyuyunca böylelikle kendini uyandryor sizce ne yapmalıyIm kundak yapsam nasıl olur acaba bilemiyorum çünkü kendide uyuyamıyor çok oynatıyor ellerini kollarınj yeni başladı dönmeye acaba ondan mı
3kedili2bebekli hhghjk dönerek uyumaya alışmasına izin vermelisiniz malesef ki bu 1 ayı bulur genelde belki de 3 günde alışır kızım 1 haftada alışmıştı oğlum 20 günde
kirmizisortli hhghjk sağ elimi kaldırdım sol elimi daldırdım dili kalbe indirdim döndüm mevlana gibi Dönsün kız ne var 🤣
Kitsu Dönmeye başladı ve kundaksiz derin uyumuyor bende napacagimi bilmiyorum. Gece döner diye korkuyorum. Burada bekleyeyim
selambengeldim hhghjk kundak yapsam nasıl olur acaba 7 aylık çocuğa kundak yapılmaz yani iyi bir şey değil. Böyle böyle öğrenecek uykuda dönerek uyumayı çok normal gelişiminin bir parçası. Sık uyanmaları olur ama zamanla alışıyor
3kedili2bebekli Kitsu hemen hemen o aylardaydi 4-5 ay arasiydi tabi bir kac gece gözlemleyin kendini kurtarip dönüyorsa problem yok
Kitsu 3kedili2bebekli kundak olunca bir gece dönmeye çalıştı dönemedi benimde ordan aklıma takıldı çıkarsam mı sizce
3kedili2bebekli Kitsu bencesi çıkarın yani doktorlar da öyle öneriyor başka türlü dönerek uyumayı uykusunu devam ettirmeyi nasıl öğrenecek ne zamana kadar kundaklayacaksiniz ki
merve211224 hhghjk kızım 4 aylık be kundağı 3 hafta önce bıraktım çünkü dönmeye başladı. Uykusunda dönebilir ve eğer döndüğünde kundaklı olursa kendisini toplayamaz ağzı kapanabilir Allah korusun. Zor alıştı kundaksız uyumaya ama alışır bir iki kaftaya merak etme. Kundakla dönmesi sıkıntı çünkü.