Mrvegrkan Kız bebeğime bugün kan ilacı başladık 8 kiloya kaç damla yada kaç ml veriliyor saglık ocagının verdiğini kullanmadım
[silindi] Mrvegrkan ayına gore kac aylıksa ona gore veriyorsun mesela benim bebgım 6ay 18gunluk. 6damla veriyorum
Mrvegrkan Damle sidefer aldım doktorunuz tavsiye etti hemde çoğu kişi memnun saglık ocagının kinde paraven varmış bide bebekte ilerde dişte leke yapıyormuş
Sblsrgnsn Damle bizimkide 7 kilo ama bana oyle bisey demediler 4 damla damlat dedi saglik ocagi neden kilosuna gore dediler acaba ya bu tarz seylerde saglik ocagindaki hemsireler cok celisiyor anlayamiyorum guvenemiyorum da hic
mikkonunannesi- Aslında direk kilo değil normal de kızım 9 kilo ama 3 ml felan verecekti doktor ama kanı çok düşük olduğu içn 5 ml ver dedi. Doktor a danışın isterseniz
Mrvegrkan Sblsrgnsn banada dört damla dedi doğru söylüyor saglık ocağındaki ilaç için 4 damla sidefer bu ayrı kan damlası bu kilosuna göre ikisi farklı canım
Eylul-aynur Mrvegrkan damlaları verirken gözlerine dikkat edin demir elementi olduğu için gözüne zarar vermeyin