Balin_annesi Merhabalar Bi parol icilebiliyor diye hatırlıyorum yada iciliyormuydu bilgilendirirmisiniz
gamzekuzeyege Balin_annesi ama gebeliğiniz çok yeniyse yine de içmeyin derim çok dayanılmaz bi ağrınız yoksa eczacıyım bu arada
nrmnnn Balin_annesi ben hamileyken parol minoset bulantı ilaçları idrar yolu enfeksiyonu için tek kullnımlık monurol ve diş ağrısı için augmentin kullandım tabi dr önerisiyle
gamzekuzeyege Balin_annesi ben kullanmadım diye hatırlıyorum ama hamilelikte kullanılıyor yazan doktorlar kullanan gebeler oluyo açıkçası
Balin_annesi gamzekuzeyege yeni evet. Yani bisey olmuyor diye biliyordum zararı oliyo demekki çok agrim var o yüzden sordum🥺
Balin_annesi gamzekuzeyege ben kullandım diye hatırlıyorum sonra Bi kafam karıştı buraya sorauim dedim yanlış bisey yapmak istemedim
gamzekuzeyege nrmnnn bulantı ilacıyla monurol saşeyi bende kullandım hamileliğimde doktor kontrolünde tabi ☺️
Balin_annesi nrmnnn tamam çok sagolun sabaha kadar dayanabilirsem sağlık ocağını ararim en kötü sorarim
Balin_annesi nrmnnn teşekkür ederim şuan 7 olması lazim. Her iki kolumda da ağrı oldu dün biraz iş falan yaptım yorulunca agri oluyor romatizma gibi bisey