beydoss Diyarbakır çocuk hastanesinde sünnet yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı
Ayasnur beydoss ben Dağkapı çocuk Hastanesi’nde yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım gayette iyi geçti süreci rahat atlattım
beydoss denizalismom bizde ona randevu aldık aslında ama arkadaşım aklıma soktu devlet hastanesinde çok memnun kalmış sizin herhangi bi sorun oldu mu acaba
beydoss Ayasnur merhaba bizde pazartesi orda yaptırdık hangi doktordu sizin oğlu un dikiş yerlerinde sarı akıntı var iltihap gibi sizin de oldu mu acaba
Ayasnur beydoss galip adında bir doktor fakat nilüfer sırça var o daha iyi biz acil yaptik nilüfer hoca izinliydi
beydoss Ayasnur ben galipte randevu bulamadım şenol hoca yaptı sarı akıntı için gittim Nilüfer hoca ordaydı kremden kaynaklı dedi çok şükür enfeksiyon filan değilmiş
beydoss Ayasnur ben galipte randevu bulamadım şenol hoca yaptı sarı akıntı için gittim Nilüfer hoca ordaydı kremden kaynaklı dedi çok şükür enfeksiyon filan değilmiş
Ayasnur beydoss çok geçmiş olsun nilüfer hoca çok iyi bizim çocuk doktorumuz önermişti sağolsun her yönlendirmeyi cocuk doktorumuz yapar acil olunca galip var dedik o da iyi yapın demişti hiç bir sorun yaşamadık