beyzachg Kızlar bilinmeyen bi instagram butiğinden ürün alma gibi bir hataya düştüm yanlış ürün gönderiler ama gönderdikleri kötü kullanılmış vs bir şey değildi sadece butikteki başka bir üründü bana iade yapalım dediler ürünü gönderdim ama 3 haftadır para iademi yapmıyorlar ne yapabilirim sizce birkaç kere yazdım oyalıyorlar farkındayım şikayet edebileceğim bir yer vs var mı 🥹🥹🥹
Bunedunyakardesim beyzachg yani belli bir siteden almis olsanız sipariş numarası bilgiler falan kayıtlı olsa bir nevi tüketici hakem heyeti yardımcı olur ama Instagram olduğu için pek birşey yapılamaz genelde öyle oluyor
tostperisi beyzachg merhabalar öncelikle şikayet etmekle tehdit edin, instagram gönderilerinin altına yorum yapın sürekli, varsa WhatsApp hattından sesli arama yapın ben bu şekilde almıştım ücretimi geri Alla h k*hretsn bezdik deyip göndermişlerdi 😂
beyzachg tostperisi ya normalde böyle alışveriş yapmam ama hediye almıştım birde 🫠🫠 paramı hala yatırmadınız diyorum kadın diyor ki haklısınız hala yatmamış şaka gibiler