Gzdnr17 gzmm4738485 15 aylık kullanmaya başladılar aktif şekilde Evin içinde öğrettim sürekli olarak anlattım ve ayaklarıyla gösterdim böyle böyle diye zaten bi zamandan sonra deneye deneye öğrendiler
Minel-inannesi gzmm4738485 14aylikta evin içinde başladı, şimdi 2bucuk yaşta drift attiriyo😄 önce ben bindim bı kaç tur attım, sonra beraber bindik, 2 3gun kadar o bindi ben sürdüm, sonrasında kendi kendini kaydırdı.
lceLady gzmm4738485 Valla ortancasi 2 yasinda başladı sürmeye Ufakligim var 1,5 yaş cok hevesli değil sürmek icin ama bikac kez denedi sadece uzerine cikiyor suremiyor
gzmm4738485 Gzdnr17 benimki de 20 aylık çok heves ediyor parkta herkes de vermiyor ağlıyor bu sefer almak şart oldu galiba
oglumubeklerken gzmm4738485 her çocuk farklıdır. Benim oğlum daha iki yaşında bile değildi hediye gelmişti scooter. Evin içinde kullana kullana nasıl sürüldüğünü öğrendi.
pembeayakkabilikiz gzmm4738485 benımki şu an yeni başladı 2 yaşında hevesı vardı parkta çocuklardan ıstıyordu yavaş yavaş sürerek öğrendi bizde scooter alacağız smdi onlara bakıyorum bende 😃
Ballilokmam11 gzmm4738485 21 aylık olacak Bi kaç haftadır bahçede alıştırma yapıyoruz yavaş yavaş hemen kavradı zaten
Biz3kisiyiz_ gzmm4738485 2 yaşına yaklaşırken evde tüm halıları kaldırdık öyle sürmeye başladı tam 2 yaşında da dışarıda sürmeye başladı
Atailknur gzmm4738485 bir buçuk yaşında aldık hevesi var diye direk dışarıda babası bşr kaç kez anlattı gösterdi o şekilde biraz biraz kullanmaya başladı. Şuan 2,5 yaşında kullanıyor ama jet gibi uçuramıyor hala
Mtzzeynep gzmm4738485 benim oğlum ablasını izleyerek öğrendi 1,5 yaşındaydı mahallede en güzel o kullanıyordu şimdi kullanmak istemiyor.