kygn Kimin oglu varsa beni anlayacak….😃 8 aydayiz, tum gun ama tum gun miz miz, ben boyle birsey gormedim… hele ki uyumaya vakit geldiginde siz anlayin… sizde durumlar nedir? Saat kacta geciyorsunuz aksam uykusuna? Bu mizmizlama ne zaman geciyor? 🫣
annekadin21 kygn 11.aydan mrhb ,, bizim uyku hep kotuydu ztn git gide kötüleşiyor bn anlmadm. Uyutmaya çalışıyorum 9 da uyusa en az 5 kez kalkiyo bazen iki üç saat duruyo gece uyanıp, 6 dedim mi ne olursa olsun ayakta
papatyam-34 kygn Siz bir de ileriki yaşların görün diyor muşum 😀😀 Oğlum 2.5 yaşında sürekli anne anne hiç susmaz ve hiç memnun da olmaz 😅 Poposu ne koltuk ne yer görür asla oturmaz 🥲 21.00 da başlıyorum uyutmaya buçuğa kadar uyumuş oluyor
SevimliHayaletCasper kygn niye erkek olarak belirttiniz anlayamadım 😄 benim kızım o şekilde mız mızdı sürekli ama oğlum çok sakindi.
sibeldogu kygn 20 aylık 4 bebeğe bedel hep mutsuz hiç susmadan 30-40 dk bazen 1 saat ağlıyor sakınlestirmeye çalısıyorum olmuyor o ağlamaya devam ettikçe ben sinirleniyorum kafayı yiycem dışarı çıkıp insan yuzu görmeye hasret kaldım evim uzak gideceğim yere varana kadar burnumdan geliyor uyku da uyumuyor uyunca işlerimi bari yapım diyorum yok ruh gibiyim 40 yılda bir avm ye gideriz yerlere yatar durmaz sürekli ağlar arabadan inmez uyumaz bu arada yemek yemem diye diretiyor erkek çocuğu deyince düşünür oldum gerçekten arkadaşlarımın kızları var benimkinin yanında bebek değiller sankı onlar arkadaslarım bile şaşırıyor nasıl yetişip sabredıyorsun diye
denizdeniz1 9 aylık oldu mız mız daha da arttı apartmana razil oluyoruz gören eziyet ediyorum zanneder elindeki bir şeyi alınca ağlıyor sürekli mızmız sürekliiiii hiç bir şeyden memnun değil oyun oynamak istemiyor yemek yemek istemiyor mama içmek istemiyor hiç bir şey istemiyor😂 delirmek üzereyim uyku zaten zerre tok gündüz sıfır gece de sağa sola dönerek sabah oluyor toplasan 1-2 saat uyuyor sürekli hareketli sürekli bir yerleri kurcalama peşinde şimdiden böyleler Allah yardımcımız olsun ama varlıklarına da çok şükür 😂❤️
lceLady kygn 3 oglan var bende Uykuda tolarans göstermiyorum hic bi sekilde 9,5 ’ta uyunmus olacak NET Su an yatiyorlar