pinkbutterfly06 Evet Kızlar bakır spiralim var 10 aydır suan ek korunma yapmıyoruz ama riske atmak da istemiyorum aylık iğne mi vurdursam veya hap mı içsem
1zeynosileannis pinkbutterfly06 ben hiç güvenmiyorum bu spirale ya yinede en azından geri çekilme yapmak lazım bence
birazquality pinkbutterfly06 aylık iğne de hapta hormonları etkiliyor tabi herkeste farklı olur ama ben spiralden önce hap kullandım allah muhtaç etmesin bir daha asla kullanmam sağlık söz konusu olmadıkça. beni mahvetti. Spiral taktırdım ek olarakta prezervatif kullanıyoruz 2 ayda bir de spiral kontrolüne gidiyorum
pinkbutterfly06 1zeynosileannis valla Allah affetsin eşime spirali çıkarttım demeyi düşünüyorum yoksa güvenemem yani
pinkbutterfly06 Oguzunannes hap düşünüyorum oda hormonları etkiliyor adet kesiyo kilo yapıyor falan diyorlar
pinkbutterfly06 birazquality evet hapı kimse tavsiye etmiyor dediğiniz gibi sık sık kontrole gitmek gerekiyor bende ⅔ ayda bi giderim devamlı aslında söylemesi ayıp parmagınızla ipini kontrol edin diyor çoğu doktor 👩🏻⚕️