Sevvalaydin YasminAlp__ daha kucuk bence bi 5 6. Ayi bekleseniz daha iyi olur sanki genede bir doktorunuza sorun
MuhammedAmine YasminAlp__ Ben su bile verirken çekinirdim o kadarlıkken üstelik mama içiyordu . Doktorunuza danışmadan vermeyin derim
Gizemadaliya YasminAlp__ benim bebeğim 1 aylıkken üşüttü doktorumuz ıhlamur ver günde 2-3 yemek kaşığı kadar demişti sonrasında da gittikçe arttırdım doktorumun tavsiyesiyle sizde bi danışın ama bişey olmaz çok fazla vermediğiniz sürece iki kızımda da çok küçükken başladık biz ıhlamura ☺️
Milagros Gizemadaliya benim bebeğim de suan üşütmüş 7 aylık hiç vermedim daha önce nasıl veriyordunuz normal kendimize demlediğimiz gibi mi demlemem gerekiyor birde ne kadar vermeliyim bu ayda yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
c3rence 6 aydan küçük bebeklere anne sütü dışında hiçbir şey verilmemeli. Su bile verilmiyorken ıhlamur gibi bitki çayları hiç verilmemeli. Sindirim sistemi bile tam olarak gelişimimi tamamlamamışken bence anne sütü dışında birşey tükettirmeyin bebeğinize.
YasminAlp__ c3rence anne sütü almıyor sadece mama yiyor daha önce vermiştim bişey olmadı çok şükür ama sormak istedim yine
12merve12 YasminAlp__ oglum hastaydi doktora goturdum bugun doktorumuz 5 yada 6 aydan buyuk cocuklara oneriyrz dedi benim oglum 8 aylik az ver dedi ama senin bebegin dha kucuk sen içersen sütüne karisir oyle dene istersen
c3rence YasminAlp__ anne sütü veya mama hangisini veriyorsan ilk 6 ay sadece onunla devam etmelisin bence. Biraz dişini sık 6 aydan sonra zaten tüketecek canım 🥰
Gizemadaliya Milagros evet kendimize demlediğimiz gibi 7 aylıkken yarım çay bardağı kadar falan veriyordum içine bal şeker falan koymadan