Nikita mavisss718 hiç vermedim. Pirinç unu yıkanmamış pirinçten yapılır. Biz pilav yaparken suda bekletip pirincin topraktan çektiği arsenikten(zehir) arındırırız. Pirinç unu yıkanmadığı için bu arsenik üzerinde kalır.
mavisss718 sancarmom bende 5,5 aylık verdiniz yani demi ne kadar yapıyorsunuz sadece suyla pişiriyorsunuz değilmi içine ekliyormusunuz birşey
sancarmom mavisss718 Evet suyla yapıyorum. Mesela 1 yemek kasıgı pirinc unu ve 1 yk nişasta koyuyorum goz kararı azar azar su eklıyorum kıvam alıyor verıyorum bazen cici bebede koyuyorum sevıyor yiyiyor 🥰
mamabear_ mavisss718 makarna lütfen’in organik pirinç ununu arada kullanıyorum. 7 aylıktı falan verdim. Ama çok sık kullanmıyorum elim genelde irmiğe gidiyor
mamabear_ mavisss718 yine muhallebi. İrmiği pişirip içine meyve, tahin, ceviz, fındık, tatlandırmak için keçiboynuzu özü vs koyuyorum. O an aklıma ne gelirse açıkçası. Bazen çorbaları kıvam alsın diye kullanıyorum bir de
Mrskoc mavisss718 6. Ayda başladım siye hatırlıyorum yumurta alerjisi oldugu için kahvaltılarda ve ara öğünlerde meyveyle karıştırıp bazen veririm tabi çok masum değil kendisi organik bişey alsanız daha iyi olur
Mrskoc mavisss718 pirinç ununu diyorum sadece . Yani pazarlama yalanı değilse genelde bebek gıdalarının poşetlerine organik pirinc unu yazıyolar onları al diye diyorum
1kub1ra mavisss718 ben kilo alması için veriyorum ama irmik de veriyorum çoğunlukta yada yulaf 6. Ayda başladım vermeye pişiriyorum sonra içine bebe bisküvisi tahin pekmez koyuyorum yada mesela yarım muz 2 bebe bisküvisi tahin pekmez ceviz koyuyorum vs tabi benim bebe yemiyor ama bebeğin yiyorsa yapıp verebilirsin