Nil59 Kızlar evde kendi makinasıyla kendine lazer epilasyon yapan varmı ve önerebiliceğinz marka varmı acaba
anneCANan Nil59 braun un epilasyon cihazını kuzenim kullanıyor çok memnun geçen gece konuştuk bende alayım dedim ertesi sabah nete girip alacaktım ki önce e bebeğin indiriminde bugün ne var acaba dedim ve 2 bin TL lik alışveriş yapıp çıktım😁 en iyisi ücretsiz iznim bitince almak
tuubadem Nil59 benn ✋ rowenta marka aldım çılgın cuma zamanı 500 liraya şimdide 600 civarı gayet memnunum aşırı para vermenize gerk yk kitapçığında 8seansta biter diyor tabi kıl çeşidine göre şuan 6. seans ve %70 bitti
irmakannesi Nil59 ben yapıyorum ama pekde memnun diilim o güzellik merkezlerindeki gibi etkili diil benımkı ama markasını hatırlamıyorum şuan ,kız uyusun yazayım.Zaten yüzümü lazer yaptırmıştım hiç kalmamıştı hamilelikte hemen hemen hepsi geri çıktı😠
Hamza34_ Bende lumea aldım. Henüz kullanmadım. Yorumlarda iyi şeyler yazıyodu. Bide benimde bi sorun olucak. Genital bölgenin tamamına yapabiliyo muyuz. Netten almıştım araştırdım tam anlamadım. Merak ediyorum bi bilginiz var mı
Almilatanay Hamza34_ bende aldım daha kullanamadım. Kılavuzunda emziren annelere önermiyoruz filan yazıyor o yüzden kullanamadım.
Hamza34_ Almilatanay doktoruma sordum. Kullanabilirsin dedi emzirirken.ama etkisi az olabilirmiş emzirme döneminde. Peki sizin bi bilginiz var mı genital bölgeye yspılır mı
PervinKocaer 6 aya kadar sadece kolalti zararli emziren anneler icin .. 6aydan sonra koltukaltida yapa bilirsiniz tum vucuda hicbri sorun yok cunku cok doktora sordum hepsi ayni cevabi soyledi
Burcuveburcum Nil59 Remington aldım bikaç seans oldu geç çıktığını söyleyebilirim yaza kdr daha da geciktirse bana yeter tamamen bitmez emzirme dönemimde ztn hormonlarım daha yerine gelemedi😂
Hamza34_ Almilatanay bikini çizgisi diye yazıyo benimkinde de. Anlamadım size soriyim dedim. Vajinaya yapılmaz falanda yazıyodu kafam karıştı iyice
Nil59 Benimde tek merak ettiğim zaten emzirme dönemiydi yaşında kızım emiyor acaba sıkıntı olurmu diye merak ediyordum memnun kaldgnz ürünlerin marka modelini yazarmısınz
tuubadem Nil59 koltuk altı ve genital bölge için kullanıyorum bn sadece.koltuk altı acısız ama genital biraz acıyo iğne batırır gibi o da aşırı değil. temiz olalım da azcık acıdan bişi olmaz ☺️