huseyinefe28 Lohusalıkta kabızlık için öneriniz var mı? İlk 10 gün sorun yaşamadım, şu an 19 günlüğüz sezaryen doğum yaptım,önerilerinize açığımmm
byzyldz huseyinefe28 emziren anne çayı tükketiniz mi hiç? o çok iyi geliyor ilk ay günde üç fincan içiyordum
huseyinefe28 hilaluyar74_ hepsini yaptım ama yok doğumdan sonra kullanabileceğim bi ilaç verdi doktorum ama o da işe yaramıyor
hilaluyar74_ huseyinefe28 su çok için yine ben nescafe falan iciyordum oda iyi geliyor ama çocuk emziriyorsaniz uykusuzluk yapar
huseyinefe28 hilaluyar74_ günde net 3 litre su içiyorum, benim normalde de kabızlık problemim var zaten şu an daha fazla tetikledi, şu an tek düşüncem bu çözüm arayışımdaki bende ki kabızlık çocuğa gaz olarak huzursuzluk olarak yansıyor ona üzülüyorum
byzyldz huseyinefe28 yemek düzeninizi değiştirin ekmek tüketmeyin yağlı yiyecekler tüketmeyin hep sebze ağırlıklı tüketin yoğurt bol yiyin bol elma kivi tüketin kivi çok iyi geliyor iki tane yiyin bi günde
huseyinefe28 byzyldz ekmek zaten tüketmiyorum tüketirsem tam buğday kepek vs oluyor dikkat etmez miyim ediyorum tabi
eymenku Bamya yemeği iyi geliyor ben de çok çektim kabızlıktan kayısı hurma çaylar her sabah aç karnına zeytinyağı içtim falan ama bamya yemeği baya iyi geldi bende normalde hep kabızlık problemi yaşardım bendeki sıkıntı bebeğe de geçiyor dediğiniz gibi birde bir süre süt ve süt ürünü tüketmeyin yoğurt falan evet kabızlığa faydalı ama ben çok yedim içtim kefir falan oda bebeğe çok gaz yaptı hemde bana hiç bı etki etmedi