Feyzosumunannesi aylizinannesiiii Of hergün ne pişirsem derdinden ben de bıktım. Pazartesi yaprak sarması kapya biber dolması yaptım. Dün etli türlü pirinç pilavı salata yaptım. Bugün ne yapacağım aklımda hiç bsey yok.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aylizinannesiiii youTube’da patlıcan sirkelisi diye bir şey gördüm,onu denemeyi düşünüyorum. Sinop yöresine özel bir şeymiş. Sinoplu ve bilen arkadaşlar varsa fikir verebilir🙆
aylizinannesiiii Feyzosumunannesi Benimde makarnam var dünden yanına ne yapayım bilemedim salata köfte yeter herhalde 😅
aylizinannesiiii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ilk defa duydum öyle bişey merak ettim bende bakayım internetten
myavocado baerzu bende de kıymalı fasulye var, yanına siyez pilavı ile yoğurtlu birkolii&havuç yaptım. Domates salatası da güzel gider yanina yoğurtlu yerine
Dzeyy aylizinannesiiii bi iki kez yaptı eşim çok güzel oluyo tavsiye ederim. Değişik şeyler yapmayı denemeyi seviyoruz teşekkürler
NatashaRomanoff aylizinannesiiii bu akşama nohut, pilav, turşu ve yoğurt düşünüyorum. Dün akşam çipura ve bulgur pilavı, salata yaptım.
myavocado aylizinannesiiii dünden kalan kıymalı Taze fasulye, yanına yoğurtlu brokoli&havuç ve siyez bulgurundan pilav yaptım bugün 😊
baerzu myavocado afiyet olsun size canim bulgur pilavı salata yaptim ben ya her gün her gün yemek düsünmek yapmaktan daha zor