kubra2608 Hanımlar bebeğim aşırı emmiyor memeyi boşaltmıyor hiçbir zaman bende sağıp vereyim bari dedim.Ama priz başında oturup sağamam bu makineyi kullananlar yardımcı olabilir mi mochi almayı düşünüyorum.Meme ucum da küçük bi sorun olur mu sizce ?
et060125 kubra2608 sürekli olarak sağıp verecekseniz giyilebilir süt pompası yeterli olmayabilir. Çekim gücü diğer makinelerden daha düşük oluyor çünkü. Ben de gün içinde bebekle evde tekken priz başında sağım yapacak vakit bulamadığım için almıştım ama performansını yetersiz bulduğum için çok az kere kullandım duruyor öyle.
ozmentes kubra2608 Mochi sağım için çok güzel ben iki çocugum dada kullandım o emerken diğer gögse taktım hep
kubra2608 et060125 bende o yüzden kararsızım çekim gücü iyi değil diyorlar 🥲ama priz başında da oturup sağamam napacam bilmiyorum 😅
ozmentes kubra2608 Manuel olanı kullandım ben bebek birini emerken diğer gögse takıyosunuz kendi kendine akıyor zaten vakumluyo kendiniz ayarlıyosunız başta biraz acıtıyo ama sonra alışıyosunuz tabi ben bunla rahat ettim siz hangisiyle ederseniz artık tercih sizin
et060125 kubra2608 çekim gücü iyi olmadığı için memenizi tam boşaltamaz da zaten. O da sütünüzün azalmasına sebep olabilir. Ben birkaç kere kullanmak istediğimde çok az süt sağdığım için Lansinoh pompamı çıkarıp onunla sağıma devam etmiştim. Taşınabilir pompayı da bir yere giderken yanımda götürüyorum belki lazım olur diye.
kubra2608 et060125 evet almayacam sanırım vazgeçtim.elektrikli de alsam mı bilemedim ama elektrikli için herkes daha iyi demiş
kubra2608 ozmentes benim sütüm az manuel olan iyi olur mu bilemedim akmaz yani benimki öyle emerken bile
avkatanne lansinohun giyilebilir pompasından memnunum. aynı zamanda elektriklisi de var hemen hemen çekim güçleri yakın fazlasıyla iş görüyor. pazara giderken bile takıp çıkıyorum 🤣