birselduru Kızım 37 günlük sol memeyi ısrarla veriyorum ama biraz emince çekiştiriyor huzursuz zaten diğerine göre süt daha az. Körelmesin diye hep veriyorum ama 3 haftadır uğraşıyorum ne zaman normale döner? Dönmezse tek memeyle doyar mı?
Gonul33 birselduru bende de aynı sorun oldu birini sağıp diğerini veriyorum 8 aylık oldu sütüm hiç azalmadı
nura97 birselduru kisiye gore degisir canim. Benim ablamin her iki bebegi sadece bir memeyi emiyordu. Ve onun bebekleri masallah cok iyi kilo aldilar ve anne sutuyle beslendiler sadece. Ama benim bebegim her ikisin emiyordu malesef sutum az oldugu icin kilo alamadi ve mama takviyesi yapti. Kilo alimini ve bez sayini takip edin. Bunlar normalse korkmayin doyar. Ama diger memeyi sagmayi ihmal etmeyin yoksa sonra sorun olur
inci_taneleri birselduru kızım 6 aylik şuan tekiki memeyle başladık ama aynı senin gibi sol memeyi emmedi sütte çok az geliyodu sık sık emiyo ama tek meme yetiyo şükür kilosu normale göre de gayet iyi☺️
birselduru Dzeyy gerçekten mi inş artar benim de emmesin varsın sağıp vereyim anne sütü girsin de midesine