momofmychildren gulummmmmm Avent Natural response 1 numara o kadar yavaş ki artık ben sinir okuyordum 1 ya da 2 no deneyin
ozmentes gulummmmmm Burnunu yıkayın serum ve şırıngayla başka türlü az da gelse içemez yaoamazsanız da hastanelerde yapıyorlar gösteriyorlar
gulummmmmm cennetkusum16 Teşekkür ederim Kızlar öneriniz için 🙏🏻 hepsini karşılaştırdım birini beğendim @Kayra57 @Dzeyy @momofmychildren @ozmentes yıkıyorum canım her emzirmeden önce yapmaya çalışıyorum bazen bebeğim durmuyo emzirmek zorunda kaliyorum veya mama veriyorum Ama meme vermekten çok korkuyorum genzine kaçıyor şimdi biberonla da aynısı yaşandı daha düzgün bir biberon arayisindaydim
ozmentes gulummmmmm avent genelde öyle oluyor galiba ama mamajo kullanmıştım ben de bebekten bebeğe değişiyor
Minel-inannesi gulummmmmm genzi doluysa baby-vac yada muadili markalardan alıp serum fizyolojikle iyice temizleyin. Yenidoğan dönemi öyle tıkanıklıkları oluyo, normalmiş.
hak24 gulummmmmm Philips aventten iyisi oldugunu düsünmüyorum. Burnu icin şırıngayla yıkama yapmalısınız youtube da Osman Gönülal hocanın videosunu izleyip yapabilirsiniz ben 10 günlükten itibaren yapıyorum şuan 7 bucuk aylık hic sıkıntı yasamadım
pogacayanaginannesi Bende biberon reddi yaşıyorum mamajoo markası akışı hızlı 5 ay 8 günlük bir haftadan fazla oldu tutmuyor acaba hızlı aktığı için mi ?
gulummmmmm pogacayanaginannesi Benim bebeğimin genzine kaçıyor yoksa ben Avent biberonu çok sevmiştim güzel biberon bu arada bende meme reddi yaşıyorum Biberona alıştı mecburen
hilalasenasc pogacayanaginannesi muhtemelen öyledir. Benim oğlum da 5 aylık ilk defa bugün mama verdim dr browns antikolik 1 numaraydı biberonu. Damla damla aktı deli oldum çok zor bitirdi mamayı. Başka bir biberon vardı o da çok hızlı geldiği için almak istemedi. Dr browns 3 ve 4 numara sipariş ettim deneyip bulucam artık bir şekil
hilalasenasc pogacayanaginannesi meme reddet biberon reddet mama reddet . Nasıl anlaşıcaz bu bebelerle ben de bilemiyorum artık 🫠
asyakusummm gulummmmmm Dr. Browns 1 numara akışı çok az,deneyebilirsiniz. Mamaya yeni mi başladınız memeyi tutmadığı için?
sinemisxs Philips avent yenidoğan aşırı yavaş ve akıtmıyor o çekmeden gelmıyor 2 numarası da aynı biraz daha fazla geliyor akıtmıyor oda çekmeden gelmıyor lansinohda almıştım bir kere bogazında kaldı direk kenara attım Philips devam ediyorum 8 aylık suan
HazelSeren gulummmmmm 1 aylık bebeğim var başından beri philips avent 2 numara kullanıyoruz cok az akıyor yavas akış yenidoğan olarak geçiyor biz 4 numara aldık emziği değiştirdim bu daha güzel bebek cektıkce gelıyor memnun kaldım en azından içtiği belli oluyor
melindababy gulummmmmm ucu patlamış olabilir benim avetin ucu patlamıştı geçen gün daha bebeğim 5 günlüktü tekrar gidip 2 no başlık aldık
zey_np Benimde bebeğim 2 aylık biberonu 3 ay orta akıs aldık acaba 1 aydan sonrası için olan vardı onu mu almam gerekirdi
melindababy gulummmmmm bebek tıkanıyordu maması ya da sütü 5 dk içinde bitirip kusuyordu bende şüphelendim uç kısmını elimle sıkıp baktım 3 delik tek delik olmuş 😓