O1Anne cok fazla arastirma yaptigim bir konu; fikirlerimi belirteyim. Oncelikle renk konusunda cesur olmalisiniz. Cesur olmazsaniz fark yaratamazsiniz. Mesela beyaz, gri gibi herkesin evinde olan klasik renkleri secmeyin. Oncelikle sicak mi soguk mu bir mutfak istiyorsunuz buna karar verin. Gri secerseniz soguk bir mutfak olacak. Renk olarak ; bej ( beyaza yakin ama asla beyaz gibi çig ve klasik degil) tercih edebilirsiniz. Bu aralar mimarlarinda cok önerdiği ve calismalarinda kullandigi bir tondur. Ya da ihlamur yesili. İnanilmaz hoş bir renk. Cogu modern ev dekorasyinunda gordum. Ve zamansiz bir rwnk. Modasi gecer diye dusunmeyin. Ancak mebran kapak secerseniz ihlamur tonunu tam yakalamayabilirsiniz. Lake sececekseniz istediginiz tonu bulabilirsiniz. Cam kapak mutlaka iliştirin. Ahşap raflar da guzel hava katar. Mutfaginizin seklini atarsaniz daha saglikli yorumlariz. Akrilik sevmiyorum ben mutfakta. Mebran ya da lake cok daha sicak bir yuva havasi katiyor. Tezgahiniz desensiz duz renk olsun, corian , porselen tercih edebilirsiniz.