7 ay olacağız 10 gün sonra bebek ilk doğumdan sonra kontrolde kilo kaybı var diye mama başla hemen diyen Dr yüzünden endişelenip mama başladık sma ile başladık kabız yapınca hipp geçtik. Sonra heryerde bulunuyor diye Bebelac2 kullanmaya başladım son 1 aydır 400ml bir mama 4. Güne çıkmıyor bile çok zaman aşırı rahatsız olmaya başladım emmiyor da bikaç gündür meme reddi başladı akşam sağım yaptım ama oda bu sefer biberonla olacak hep mamayı bırakmadan memeye devam ettirmek istiyorum sütüm var ama istemiyor mamanın yoğun akışına da alıştı aşırı stres yapmaya başladım. Uykuya geçerken dolu biberon içiyor sabaha yakın anca uyanır diyorum bakıyorum az sonra yine mama istiyor uyku da deliksiz değil sürekli aranıyor ya da biberon ağzında uyumak istiyo uykuya zor geçiyor çok kötüyüm mama mı değişsem mamayı bıraksam artık daha çok zor emdiği zaman da şarkılarla konuşarak oyalayıp anca o kdr emiyor sütüm de var ama doyurmuyor mu hiç anlamadım hiç bişey anlamıyorum artık bu durum cidden rahatsız ediyor beni