ffatma1 Nilgunelaa ben bundan 8 ay önce 3 gece 4 gün baktığımda 32.000 yazıyordu büyük ihtimalle sizin bütçenize uygun olabilir askımda
Mariamercedes Nilgunelaa Baia salima kemer❤️ Instadan konumdan fotoğraflara bakın Genelde aileler geliyor ve nezih insanlar oluyor🥹 Doğayla iç içe yemekleri lezzetli bir otel
amazontuba Nilgunelaa geçen yıl biz de gitmiştik kocaeli den ama salda Gölü’nün orda mola verdik bi gece konakladık daha rahat gittik.
Nilgunelaa amazontuba biz Marmaris’e gittiğimizde hep İzmir’de 1-2 saat arabada uyuruz gece çıktığımız için yola uykusuz zor oluyor biraz dinlenip devam ediyoruz
ffatma1 Nilgunelaa fiyatta bence yardımcı olurlar diye düşünüyorum tavsiye üzeri olunca yapılıyor galiba telefon görüşmesinde birde istek üzeri metin beyle görüşmek istiyorum dediğinizde olacaklarını sanıyorum
bitboylum myavocado çocuk için Kids club var mı acaba bizde düşünüyoruz Eylül gibi ama bir otel bulamadım henüz kafama yatan
myavocado bitboylum evet dört yıl önce vardı, bu yıl için özellikle sormadım ama değiştiğini sanmam 😅
Nilgunelaa debru bende karasuluyum ondan merak ettim canım memleketim güzeldir bizde Kartepe’de oturuyoruz haftasonları sakaryadayız genelde İzmit’e göre daha güzel bir şehir 🌸
ffatma1 Nilgunelaa yani otelin yöneticisi yardımcı oluruz bir daha düşünürseniz demişti ondan söylüyorum☺️
eckts Nilgunelaa clup grand Aqua Side de tek geçerim okdr otele gittim ama en güzeli oydu ya fotograflarada baksanız anlarsınız
eckts Nilgunelaa merhaba evet pahalı ama 2 gün önce çok düşmüştü fiyatı sanırım kampanyadan ama işte suan tekrar güncel ne kdr blmyorum birdaha bak isterseniz