Ballibademin_21 4 yaşındaki oğlum yaklaşık 1 senedir bizimle uyuyor odasına götürüyoruz bi bakıyoruz sabah yanınızda yatıyor onu nasıl odaya alıştırayım derken bu sefer iki yaşındaki oğlum da bizimle yatmaya başladı napacam ben sığmıyoruzki yatağa
whiteblack Ballibademin_21 aynı dert Bizdede var 3 yaşında kızım yanımızda park yatağı var bi türlü yatmaz ortamızda yatar hem rahat edemiyorum hemde karı koca ilişkimizi çok etkiliyor anlatıyoruz güzel güzel senin yatağın burası diye akşam uyumuş olduğunda yatırıyorum gece kalkıp geliyor aramıza 🤷🏻♀️
Kuzularinanasi Ballibademin_21 bir an once 2sini de ayirin.yataklarina ilgilerini ceken nevresim yastik vs alabilirsiniz.oda duvarlarina sticker yildiz flan ilgilerini ceker…artik buyudunuz kendi yataginiz odaniz var seklinde anlatin ve birlikte uyumak arada sirada olsa da herkes kendi yataginda yatmali diye belirtin kararli durun…siz kararli olursaniz onlar da alisir ztn mecbur.
whiteblack Ballibademin_21 bununla ilgili bi tane çocuk uzmanı tv de konuşma yapıyordu anne baba kararlı olmalı diyordu ağladı diye hemen yanına yatırmayın diyordu ben uygulamaya çalıştım ama babası kıyamıyor ağlayınca hemen yanımıza alıyor sizinki kardeşi de varmış aslında beraber yoldaş olsalar birbirlerine masal okusanız filan
jap Kuzularinanasi whiteblack hiç öyle olmuyo. Taşındık ikisine oda yaptık ben hala kendi yatağıma geçemedim. Küçük 2yaşında onunla yerde yatıyorum. Büyük 6yaşında gece uyanıp yanıma iniyo o da
Ballibademin_21 whiteblack her gece uyku rutini vardır ve bunu elimden geldiğince devam ettirmeye çalışıyorum Pijama giyme Diş fırçalama Masal okuma Öpücük Ama yok yani yatmıyorlar odalarında Sevdikleri nevresim aldım arabalı tablo aldım Oyuncaklarınızda burada sizinle yatıyor diyorum odalarını elimden geldiğince tatlı göstermeye çalışıyorum ama yok yani başaramıyorum alıştırmayı
whiteblack jap bi çözüm bulmalıyız hem rahat uyku için hemde eşle daha kaliteli yaşam için yani ben bazen sarılıp uyumak istiyorum yada temas severim ben ayağım ayağına değsin isterim koca yatak bi uçta koca bi uçta ben bide deli yatıyor benim kız napcaz bilmiyorum
Kuzularinanasi jap niye iste yaninda yatiyorsunuz .anlatarak yavas yavas bu durumu cozmeye calismaniz lazim.odalari da varmis hem hazir yani bu boyle devam ettikce ilerde daha zor..uzman yardimi almayi deneyin olmazsa.
whiteblack Ballibademin_21 bence o yüzden olmuyor anne baba kararlı olsa bi zaman sonra çocuk pes eder diyordu o uzman ama biz çocuğu değil çocuk bizi yönetiyor