Yeloli merhabalar benim de oğlum 27 aylık bizimde bugün 6ncı günümüz bitti tabiki çok normal ilk gün tam 11 kere altına yaptı iç camasiri yetistiremedim akşam bir kere tuvalete yaptı ona bile inanılmaz mutlu oldum ikinci gün yine aynıydı ama bu defa daha çok tuvalete yaptı mesela 5 defa tuvalete 5 defa altına gibi şuan 6nci gündeyiz gece kacirmalarina devam bez baglamiyorum sabah kalktı öğlen uykusuna kadar sorun olmadı yine kuru kalktı ama tuvalete yetisene kadar kaçırdı bugün sadece bir kez kaçırdı ve dışarda tutmayı öğrendi başarıyor 2 saat kadar tutabiliyor gece muhtemelen kaçırır ama onuda öğrenir zamanla size önerim sakın bez takmayın ne gece ne gündüz ve sabırlı olun altına her kaçırdığında 1 2 dk kadar bekletin ki rahatsiz olsun sonra değiştirin bide eğer tuvalete çiş yaparsan sana çikolata vercem balon vercem vs gibi neyi seviyorsa öyle teşvik edin yapınca da verin tabiki diyelim tuvalete çiş yaptı çak yapın tebrik edin sevdiği bi oyunu oynayın gibi gibi bu şekilde 10 günde ilerleme kaydedeceginizi düşünüyorum 1 aya da oturur tam anlamıyla