zeynesila Bizimki 10 aylık halasının minik fotokopisi. Halasına benzemesi değil de kaynana dırdırı çileden çıkarıyor. İlerde değişme ihtimali var mı
tospikannesi_ zeynesila değişebilir bence ama benim kızım değişme ihtimali sıfır bir çocuğun heryerimi babasına benzer. Millet benim çocuğum olduğuna inanmıyor dışarıda gördüklerinde alakamız yok çünkü babasının ikizi resmen
aylam25 zeynesila bence daha çok değişir daha küçük çünkü benim kızımda şuan babaya benziyor ama daha çok değişir diye düşünüyorum
zeynesila tospikannesi_ bizimde aynı ya halasının hık demiş burnundan düşmüş bebeklikleri aynı keşke hamileyken bana benzesin diye dua edeydim
asilkader zeynesila benimkide küçük kocam 🤣ben kendime benzetiyorum gözlerini falan ama herkes aynı babasi diyor
asilkader zeynesila dimi ama böyle de çok güzeller 🫠canları sagolsun hepsi büyüyünce kendine benzeyecek
dayes zeynesila değişebilir belli olmaz kimi çocuk hiç değişmiyor kimisi de büyüdükçe değişiyor, benim kızım doğduğundan beri bana benziyor, bir arkadaşımın aynı eşine benziyordu sonra kendisine döndü ben çok şaşırdım böyle değişmesine
nnoktaa zeynesila doğdu eşim bi ara ben oldu sonra yine eşim. 15 aylık beni eski tanıyanlar senin küçüklüğün diyor tanımayanlar sana benzemiyor babasına benziyor diyorlar. Allah huyunu suyunu bana benzetsin amin 😂😂
nnoktaa zeynesila doğdu eşim bi ara ben oldu sonra yine eşim. 15 aylık beni eski tanıyanlar senin küçüklüğün diyor tanımayanlar sana benzemiyor babasına benziyor diyorlar. Allah huyunu suyunu bana benzetsin amin 😂😂